Home » Afspraak maken

Afspraak maken

Vul het formulier hier onder in voor een keukenrenovatie afspraak 

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Voor direct afspraak maken Keukenrenoveren

Tel : 0624954577
E-mail: mail@keuken-renoveren.nl   E-Mail: Keukenrenovatie@gmail.com

Peter VizeePeter Vizee
19:31 20 Nov 22
Nadat de inrichting was aangepakt, paste de oude keuken hier niet meer in. Bovendien was een deel van de apparatuur 20 jaar oud. Na bij 3 bedrijven offertes te hebben aangevraagd, 1 nam niet eens de moeite te reageren, een ander was veel te duur en Keuken-renoveren kwam het best uit de bus. De apparatuur heb ik zelf aangeschaft en is door Keuken-renoveren geïnstalleerd. Daarnaast is de kleur aangepast en zijn de deurtjes vervangen. De keuken is opgefrist en past weer bij de rest van het interieur. Het resultaat is heel goed en kan Keuken-renoveren aanbevelen,. Ik had het veel eerder moeten doen.
Dirk PlankenDirk Planken
09:18 16 Sep 22
Na 30 jaar werd het tijd om onze oude keuken op te laten knappen dmv nieuwe deurtjes.De apparatuur was al recent vervangen.Keus is gevallen op de Hr Karatas ivm de aantrekkelijke prijs.Heeft er iets moois van gemaakt door zijn precisie en passie.Aanrader.
Cees van RosmalenCees van Rosmalen
12:17 21 May 22
De heer Karatas is ruim 2 dagen bij ons bezig geweest en heeft zeer vakkundig onze keukenkastjes van nieuwe deurtjes en lades voorzien, een nieuwe quooker kraan geplaatst en een nieuwe afzuigplaat opgehangen. Wij zijn zeer tevreden over zijn werkzaamheden, alle afspraken zijn nagekomen.Kortom: een aanrader!
Fred KerpelsFred Kerpels
08:23 04 May 22
Vakwerk!Een ‘ nieuwe’ keuken in (iets meer dan) 1 dag. Goed werk geleverd!Vooraf goed meegedacht, tijdens bestel proces (zelf gedaan) van inbouwapparatuur goed advies gegeven. Tijdens de installatie netjes gewerkt, geen rommel. Probleempjes creatief opgelost. Eindresultaat ziet er echt uit als een volledig nieuwe keuken. Kortom een aanrader!
Co Van StrienCo Van Strien
12:00 03 May 22
Snelle reactie na aanvraag renoveren frontjes van onze keuken.Levering en montage binnen vier weken. Prima en vakkundig werk geleverd door meneer Karatas.Vriendelijke, aardige man geeft goed advies! Een aanrader!
John KhanJohn Khan
14:26 18 Mar 22
Wij hebben de frontjes en keukenblad van onze keuken laten vervangen door de Heer Karatas van Keuken-renoveren. Dit heeft hij vakkundig gedaan naar volle tevredenheid van ons. Zeer goede service, denkt goed mee bij problemen tijdens onze keukenrenovatie. Mehmet is zeer vriendelijk en fijn om mee te werken. Mehmet is een gedreven vakman die alles tot in de puntjes wil afleveren voor hij vertrekt. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en kunnen hem aanbevelen als dé keukenrenoveerder van Nederland. Kan het iedereen aanraden die overweegt zijn keuken te laten renoveren. De prijs/kwaliteit verhouding was na meerdere vergelijkingen nergens beter dan bij Heer Karatas Hierbij wil ik dit bedrijf aanbevelen,Johnkhanspijkenisse
Sandra WilleringSandra Willering
06:19 24 Feb 22
Bij ons is de keuken gerenoveerd. Alle fronten zijn vervangen en we hebben er een extra keukenunit bij. Meneer Karatas heeft prachtig werk geleverd. Hij was secuur, vriendelijk en we zijn er heel blij mee!
Na de goede reviews een mail gestuurd, kreeg vrij snel een reactie en hij kwam in de avond uren langs voor de mogelijkheden.. dat was voor mij ideaal! Hij denkt met je mee en laat je zeker geen dingen doen die niet nodig zijn. Ik heb hem de sleutel gegeven en toen ik thuis kwam was mijn keuken klaar. Ben er super blij mee!
Jan van BoxtelJan van Boxtel
13:08 20 Jan 22
Wij hebben de frontjes van onze keuken laten vervangen door de Heer Karatas van Keuken-renoveren.Dit heeft hij vakkundig gedaan naar volle tevredenheid van ons.Bovendien is de Heer Karatas een prettig persoon in de omgang.Ik zal hem bij iedereen aanbevelen.
Roland vd GraafRoland vd Graaf
13:44 16 Dec 21
Zeer goede service, denkt goed mee bij problemen tijdens onze keukenrenovatie. Mehmet is zeer vriendelijk en fijn om mee te werken. Zal hem zeker aanbevelen bij andere ( wat ook inmiddels al gedaan is )
js_loader

offerte-aanvraag Tip: geef zoveel mogelijk informatie. Omschrijf uw wensen m.b.t. de keukenrenovatie zo specifiek en uitvoerig mogelijk. Foto’s en/of schetsen ontvangen wij ook graag, zodat wij een betere prijsopgave voor uw keuken kunnen maken.

keukenrenovatie Werkgebieden: 
Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Dordrecht, Utrecht, Breda, Alkmaar, Apeldoorn, Arnhem, Tilburg, Den Boss, Oss, Nijmegen, Amsterdam, Zeeland, Leiden, Almere, Amersfoort, Zoetermeer, Westland, Hilversum, Spijkenisse, Amstelveen, Roosendaal, Capelle aan den IJssel, Nieuwegein, Zeist, Middelburg, Bergen op Zoom, Soest, Leidschendam, Voorburg, Schiedam, Eindhoven.En omgeving